Goedkoop internetten, bellen en televisie kijken.

Ga jij wel eens op een vergelijkingssite alles in 1 pakketten vergelijken? Dit is verstandig want met een alles in 1 pakket ook wel 3-in-1 bundel genoemd kun je flink wat geld besparen. Vandaag de dag kun je al zo een alles in 1 abonnement vanaf 16,50 euro per maand krijgen in vergelijking tot de peperdure abonnementen van rond de 70,00 of zelfs nog meer euro. Laten we eerlijk zijn waarom moet je zoveel geld uitgeven voor internet, televisie en telefonie wanneer het veel goedkoper kan en je daarbij dan ook nog eens zelf bepalen kan van welke opties en diensten je gebruik wilt maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de aanbiedingen van Vodafone of Tele2. Dit zijn toch echt de aanbieders die voor heel weinig geld al uitstekende diensten leveren.  Wanneer je dit vergelijkt met een Premium pakket van KPN of het Ziggo Play Max pakket kun je tot wel ongelofelijke 700 euro per jaar besparen.

Welk pakket kiezen

Bij het alles in 1 pakketten vergelijken zie je soms de bomen door het bos niet meer, vooral bij de verschillende opties en diensten die door de providers aangeboden worden. Voordat je dus een pakket gaat kiezen zou je eerst eens moeten kijken welke opties die bij de verschillende diensten behoren je gebruik wilt maken. Als je alleen op internet wilt om af en toe eens je mail af te vragen, een filmpje wilt kijken of de online krant wilt lezen heb je aan 20 Mbit/s ruim voldoende.  Ben  je later van plan toch meer op internet te gaan doen, kun je bij de enkele aanbieders van alles in één pakketten de internetsnelheid gewoon laten verhogen zonder dat je hiervoor een ander abonnement moet afsluiten. Er zijn ook mensen, die willen zoveel mogelijk HD zenders in hun pakket. Toch komt het voor dat iemand helemaal niet over een HDTV beschikt, wat moet je dan met HD kanalen? Dit zijn dus allemaal dingen die je kunt en zelfs moet overwegen wil je jaarlijks flink op je abonnementskosten besparen.

Losse pakketten

Vroeger  toen er nog geen combipakketten maar losse pakketten beschikbaar waren  betaalden mensen zich rot aan telefoon, televisie abonnementen. Vast en goedkoop bellen zat er toen nog niet in en met de opkomst van pay per view werd er ook nog eens flink voor het kijken naar een leuke film betaald. Gelukkig is dit met een alles in 1 pakket afgelopen en alles stukken goedkoper geworden.  Het is dus maar net wat je wilt en wat je nodig hebt. Vanzelfsprekend is met de jaren ook het overstappen en de administratieve rompslomp stukken minder geworden. Je hoeft maandelijks nog maar één factuurtje te betalen en bij storingen meestal ook maar één aanspreekpartner te contacteren. Storingen zijn echter bij de meeste providers zelden en worden meestal snel verholpen. Het ligt dus bij jou wat je nodig hebt en wat je van plan bent te sparen. Vergelijk daarom goed alle pakketten!