Waar moet je opletten bij aanschaffen van een nieuw abonnement?

Mobile telefoons, iedereen heeft er tegenwoordig ééntje ze zijn samen met internet niet meer weg te denken. Tegenwoordig is het prepaid internet enorm populair, dit was vroeger nooit zo. Dit is pas sinds de opkomst van smartphones en de prepaid internet bundels.

Type bundel

Je kunt verschrikkelijk veel abonnement bundels aanschaffen tegenwoordig. Er zijn bundels met onwijs veel internet, weinig belminuten en sms’jes, zo zijn ze er ook bundels die het juist andersom hebben. Het hangt net van je behoeftes af wat voor een bundel je aanschaft. Als je iemand bent die veel vloggers volgt en alle filmpjes gelijk wilt kijken of iemand die FOMO (Fear Of Missing Out) heeft en altijd up to date moet zijn van alles wat er om je heen en overal ter wereld gebruikt is het verstandig om een bundel te nemen met veel internet. Hier is een internet prepaid kaart perfect voor. Maar als je iemand bent die juist bijna nooit gebruikt maakt van internet op je telefoon maar juist veel belt en sms’t kun je het best een bundel nemen met onbeperkt bellen en sms’en.

Voordelen van prepaid internet

Mobiel internet is tegenwoordig extreem populair. Prepaid internet is echter minder populair, dit komt doordat het bij mensen minder bekend is. Veel normale abonnementen gaan gepaard met een “gratis” mobile toestel. Iedereen denkt dat dit een voordeel is, dit is het echter niet. Zo’n abonnement is een stuk duurder. Prepaid internet heeft de volgende voordelen: Geen maandelijkse lasten, geen onverwachte kosten, je betaalt alleen voor de hoeveelheid MB’s waar je daadwerkelijk gebruik van maakt, geen contract dus geen betaalverplichting.  Door deze voordelen is prepaid internet vaak goedkopper dan een abonnement. Vooral als je kiest voor een prepaid internet bundel.