Beste VR bril voor je smartphone

  1. VR BOX VR02 3D VR Box Bril: Dit product is compatibel met elke Android of iOS-telefoon en de omvang van de smartphone moet tussen 4,7 inch tot 6 inch groot zijn. Het materiaal in dit glas is van ABS met 42mm sferische kunststof lens kwaliteit. De comfort zone van deze VR bril is 3D glas en zeer rustgevend zelfs bij het dragen voor een lange tijd. De 3D-beeldkwaliteit is ook erg goed en het geeft je een gevoel van een 1000 inch groot scherm, zelfs op een afstand van 3 meter. Je kunt nu gewoon genieten van een privé en een zeer gunstige behandeling van dit product door zijn compacte draagbaar ontwerp.
  2. VR BOX TS-3D02 Virtual Reality 3D-bril: Deze virtual reality 3D bril is compatibel met elke Android of iOS-besturingssysteem en telefoon en het is ook compatibel met elke telefoon die een 4,7-6 inch grootte van het scherm heeft. De afstandsbediening van deze 3D bril is een V3 Bluetooth. Je kunt kijken van links naar rechts en zelfs 3D-films. De lens van het glas is gemaakt uit ABS met sferische lens kunststof materialen, die volledig milieuvriendelijk is. Door zijn gesloten ontwerp, zul je volledige privacy krijgen. Het geweldige design is comfortabel en kan versteld worden.
  3. 3D Virtual Reality headset Telefoon 3D-bril: Deze exclusieve 3D bril is compatibel met elke smartphone die 4,7 inch tot 6 inch groot is. De belangrijkste gebruik van deze VR bril is: Een instelbare oog afstand en PD, geschikt voor verschillende mensen. Zelfregelende glazen in verschillende posities.

Ingezonden door: Vrbrilervaring.nl