Onze favoriete iPhone 6 hoesjes, voor jou geselecteerd!

Waarom een hoesje?

Apple heeft met het design van iPhone 6 gekozen voor afgeronde hoeken en een gladde metalen afwerking. Omdat een ongeluk altijd in een klein hoekje zit, is een hoesje voor je iPhone 6 daarom een must. Niet alleen om je telefoon tegen krassen, deuken en andere narigheid te beschermen, maar natuurlijk ook om je eigen stijl te benadrukken.

Veel hoesjes bieden daarnaast speciale features. Haal je het einde van de dag niet met je batterij, of wil je bijvoorbeeld meer uit de camera van je iPhone 6 halen? Of ben je een fanatieke watersporter en vaak op het strand te vinden? Geen probleem, ook daar zijn hoesjes voor! Om de keuze voor jou wat makkelijker te maken, hebben we vijf van onze favoriete hoesjes voor je op een rijtje gezet.

Apple leren/siliconen hoesje

Als je op zoek bent naar een minimalistisch hoesje met sublieme afwerking voor je iPhone 6, dan zijn er weinig betere alternatieven dan de hoesjes van Apple. De siliconen hoesjes van Apple zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en zorgen er door de naadloze pasvorm voor dat je telefoon tegen een stootje kan, zonder daarbij veel gewicht toe te voegen. Voor dat extra beetje flair en premium luxueuze gevoel kies je natuurlijk voor de leren versie.

Mophie juice pack

Het is iedereen wel eens overkomen: aan het einde van je batterij heb je nog een heel stuk van je dag over en je telefoon opladen zit er voorlopig nog niet in. Mophie heeft daar een oplossing voor bedacht met de juice pack hoesjes. Een juice pack hoesje zorgt niet alleen voor extra bescherming, maar verdubbelt ook meteen je batterijduur. Alle juice pack hoesjes hebben een handige LED indicator om de status van je batterij weer te geven en de duurdere versies komen ook met extra opslagruimte. Dubbel winst, dus!

LifeProof Fre

Heb je een actieve levensstijl en ben je vaak in de buurt van water, zand, of sneeuw te vinden, dan is het zeker geen overbodige luxe om daar rekening mee te houden bij het kiezen van een hoesje voor je iPhone 6. De LifeProof Fre hoesjes zijn getest met militaire gebruikers in het achterhoofd. Niet alleen maakt de LifeProof Fre het toestel stof- en waterdicht, het hoesje zorgt er ook voor dat je iPhone 6 een val van maximaal twee meter kan overleven. En dat terwijl alle functies van het toestel gewoon bruikbaar blijven.

Grovemade Walnut & Leather

Als het leren hoesje van Apple niet luxueus genoeg is voor je, dan heeft Grovemade waarschijnlijk wel wat je zoekt. Dit hoesje is met de hand gemaakt van walnoothout en zwart leer en doet tevens dienst als standaard. Mocht je liever een andere kleurencombinatie willen, Grovemade maakt er ook een van van esdoornhout en oranjebruin leer. Beide hoesjes zijn wel stevig aan de prijs.

Casetify Custom

Over uniek gesproken: op de website van Casetify kun je zelf een hoesje voor je iPhone 6 ontwerpen. Je kunt uit verschillende materialen en stijlen kiezen en deze vervolgens combineren met je eigen foto’s, zodat je zeker weet dat je een écht uniek hoesje hebt. De minder creatieve geesten onder ons kunnen ook kiezen uit een aantal voorgeselecteerde ontwerpen uit de constant vernieuwende collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *