Goedkoop een iPhone aanschaffen

Als je van plan bent om een iPhone aan te schaffen, kom je er al snel achter dat ze erg prijzig zijn als je ze loskoopt. De smartphones zijn los erg duur, daarom worden ze vaak verkocht in combinatie met een abonnement. Daarbij ben je dan niet in één keer veel geld kwijt, maar wordt het verspreid over 12 of 24 maanden. Dit zorgt er wel voor dat je maandelijkse telefoonkosten hoger liggen omdat je ook voor het toestel moet betalen.fotogoedkoopsimonlyabnne

Omdat niet iedereen dit ervoor over had is Apple met een nieuwe, goedkopere iPhone gekomen; de iPhone SE vanaf €489. Deze speciale editie van de iPhone heeft het design van de iPhone 5S, maar de specificaties van de iPhone 6S. Het toestel is in maart gelanceerd en is verkrijgbaar in een 16 GB-variant en een 64 GB-variant. In vergelijking met de andere IPhones is dit toestel een stuk kleiner, dit is ideaal voor consumenten die liever een kleine telefoon willen hebben. De iPhone heeft een glazen en metalen behuizing en is in 4 kleuren te verkrijgen; grijs, goud, roségoed en zilver. Het scherm van de iPhone SE is 4 inch, dit model lijkt qua vormgeving erg op de iPhone 5S alleen wel een stuk kleiner.

De iPhone SE kun je aanschaffen in combinatie met een abonnement of loskopen met bijvoorbeeld een sim only abonnement. De abonnementen in combinatie met de telefoon zijn wel een stuk voordeliger dan bij de normale iPhone varianten. Een iPhone SE met abonnement is er namelijk al voor €28 per maand, voor dit geld heb je dan een telefoon, mobiel internet en belminuten. Daarnaast hoef je niet bij te betalen voor het toestel, de hele prijs is inbegrepen in de maandelijkse kosten. Voor mensen die niet de volle pond willen betalen voor een iPhone is dit de ideale oplossing.