iPhone los aanschaffen bij je abonnement

Het goedkoopste abonnement in telefoonland is het sim only abonnement. Het abonnement is zo goedkoop, omdat je alleen voor de belminuten, sms’jes en data betaalt. Er komen geen maandelijkse kosten van een mobiele telefoon bij. Telefoonproviders verwachten dan ook dat je zelf een nieuwe iPhone aanschaft bij je abonnement. Je huidige iPhone mag natuurlijk ook, maar er komt een moment dat je iPhone gewoon aan vervanging toe is. Omdat de de telefoon los wilt kopen, wil je ook niet de hoofdprijs betalen. Je kunt daarom beter voor een ouder iPhone-model gaan. We hebben het dan over een iPhone 5C, 5S of een 6 en niet de 4S of 4. De iPhone 4 en 4S zijn al uit de productie en de kans is groot dat binnen een jaar of twee deze iPhones niet meer goed werken. We lichten hier de drie eerdergenoemde iPhones uit. We zijn fan van alle drie de iPhones, maar onze grootste favoriet is de iPhone 5S.

iPhone 5C

De iPhone 5C is de eerste iPhone met een felgekleurd design. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren roze, geel blauw, groen en wit. De iPhone is uiterst geschikt voor het maken van foto’s en video’s en heeft een 8 megapixel camera. De iPhone 5C heeft 4 inch scherm, een Dual Core en een werkgeheugen van 1GB.

iPhone 5S

De iPhone 5S heeft een speciale processor die al jouw bewegingen bijhoudt en in de thuisknop zit een vingerafdrukscanner. De smartphone heeft een 8 megapixel camera, een 4 inch scherm met een resolutie van 640x1136pixels. De iPhone heeft een Dual Core processor, 1GB werkgeheugen en heeft een Apple A7 chip.

iPhone 6

De iPhone 6 heeft met z’n 4.7 inch scherm een groter scherm dan de iPhone 5S en 5C. Daarnaast beschikt de iPhone over een Apple A8 chip en een werkgeheugen van 1GB. De smartphone heeft een 8 megapixel camera, waardoor die zeker geschikt is voor het maken van foto’s.