Tips voor het kiezen van een Simonly abonnement

Het is al langer geen geheim meer dat Simonly abonnementen een stuk voordeliger zijn als de abonnement waarbij je een mobiele telefoon krijgt. Vaak zitten in deze prijzen een ongekend hoge vergoeding om je alsnog voor je (Gratis) gekregen toestel te laten betalen. Toch zijn er ook bij simonly een aantal dingen waarop je goed moet letten.
  1. Ga voor een provider zonder eigen netwerk. Providers als Tele2, Simyo of Youfone maken gebruik van de netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone. Vaak zijn deze virtuele providers een stuk goedkoper.
  2. Providers als Robin Mobile, Simyo of Ben kan je maandelijks opzeggen.
  3. Let goed bij het kopen van een los toestel of die simlock vrij is.
  4. Tweejarige abonnement zijn vaak een stuk goedkoper, maar dan zit je er wel twee jaar aan vast. Kijk dus even naar het prijsverschil van een eenjarig en tweejarig abonnement.
  5. Acties zijn vaak niet zo voordelig als het doet lijken. Bereken over de hele looptijd of je ook daadwerkelijk goedkoper uit bent. Vaak zal je zien dat dit niet het geval is!
De bovenstaande tips lijken erg vanzelfspreken, maar er zijn nog steeds ongelofelijk veel mensen welke zonder na te denken honderden euro’s per jaar door de wc spoelen. Voor ieder persoon is dit natuurlijk anders, maar bereken eens wat je kwijt zou zijn om het toestel los te kopen met een simonly abonnement. Voor vele van ons zal dit een stuk voordeliger uitpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *