Onbeperkt bellen en internet

Er zijn in Nederland meerdere providers die u sim only onbeperkt bellen en internetten abonnementen aanbieden. De loopduur van zo’n aangeboden contract kan variëren van een maand tot zelfs twee jaar. Maar wat houdt zo’n abonnement nou eigenlijk in?

Onbeperkt bellen is een vrij accurate beschrijving. Je krijgt een onbeperkt aantal belminuten waarmee je kosteloos naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland kunt bellen. Wel wordt er vaak gebruik gemaakt van het zo genoemde Fair Use Policy. Dit wilt zeggen dat je excessiefs gebruik mag maken.  Wat er onder excessief valt? Dat verschilt dan weer per provider.

Onbeperkt internetten is iets wat summierder dan het onbeperkt bellen. Je hebt vaak een gelimiteerde bundel van bijvoorbeeld 1,2,6 of 8 GB per maand. Als je over dat limiet heen gaat wordt de toegankelijkheid van het internet flink terug geschroefd. Er zijn ook providers die onbeperkt internet aanbieden tegen een vast bedrag per maand. Je hebt dan geen datalimiet en dus ook geen extra kosten meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *