Welke Galaxy smartphone wordt het de Note 4 of de Galaxy S5

Samsung brengt het ene naar het andere toestel op de markt. Er zijn nu zo veel toestellen dat lang niet iedereen meer weet welk toestel nu de absolute top is. Eigenlijk zijn er maar twee absolute top toestellen in het assortiment van Samsung en dat is de Samsung Galaxy Note 4 en de Samsung Galaxy S5. Het vlaggenschip van Samsung is de Galaxy S5 maar de Galaxy Note 4 kan absoluut ook bestempeld worden als een vlaggenschip. EenĀ  Galaxy Note 4 met abonnement is bij de meeste provider al met een maandelijks bedrag van 45 euro te verkrijgen!

In principe kunnen we stellen dat de Galaxy S5 de concurrent is van de iPhone 6 en de Galaxy Note 4 de concurrent van de iPhone 6 Plus. De Galaxy Note 4 krijgt heel weinig aandacht terwijl het toestel veel beter is dan de alle genoemde toestellen. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat Apple en Samsung vrijwel gelijktijdig de nieuwe toestellen hebben gepresenteerd. De nieuwe smartphones van Apple krijgen onterecht alle aandacht maar dat is te verwachten met de grootste release in de historie van Apple.

Vanaf 17 oktober in Nederland verkrijgbaar

De Galaxy Note 4 is vanaf 17 oktober in Nederland verkrijgbaar en eerlijk is eerlijk dit geweldige toestel van Samsung is veruit de aller beste smartphone van het moment. Het heeft een ongelooflijk scherp en helder display en het is het aller eerst top toestel van Samsung die ook voorzien is van een metalen behuizing. Als je de Galaxy Note 4 naast de iPhone 6 Plus legt zie je direct dat het toestel een veel beter beeldscherm heeft.

Galaxy S5 nu nog de concurrent van iPhone 6

De Samsung Galaxy S5 is qua prijs een directe concurrent van de iPhone 6 maar de Galaxy S5 is alweer veroudert en eigenlijk kan de Galaxy S5 niet op tegen de specificaties van de Apple iPhone 6. Op verschillende forums op het internet wordt al gesproken over de Samsung Galaxy S6 en dat Samsung door het overweldigende succes van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus er aan zit te denken om de release te vervroegen zodat de Galaxy S6 de strijd kan aangaan met de iPhone 6.

Eerste software update voor de Samsung Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 is wel helemaal up to date en het heeft zelfs al een eerste software update gekregen en dat heeft allemaal te maken met de stabiliteit van het toestel. Doordat het toestel al langere tijd in de fabriek ligt te wachten was deze alweer veroudert en nu met de update is het toestel weer helemaal up to date.

Het is maar de vraag of de consumenten het succes van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus los kan laten om toch een weloverwogen keuze te maken en dan te kiezen voor de Galaxy Note 4. Alle aandacht gaat uit naar de nieuwe iPhones maar als je alle specificaties naast elkaar legt dan zie je direct dat de Galaxy Note 4 veel beter is. Als je echt de aller beste smartphone van het moment wil scoren dan is de Galaxy Note 4 het absolute top model. Vanaf aanstaande vrijdag 17 oktober 2014 is de Samsung Galaxy Note 4 in Nederland te koop. Je kunt het toestel overigens nu al betellen bij de meeste providers en telecom webwinkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *