Iphone hoesjes kopen

iPhone hoesjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Zodra je een nieuwe iPhone koopt, is de vervolgstap meteen uw iPhone beschermen tegen krassen en stoten. Een scheur in je scherm zou natuurlijk erg zonde zijn, omdat je er immers erg veel geld aan uitgeeft bij de aanschaf van je nieuwe toestel.

Hoesje iphone 4S

Hoesjes voor deze iPhone zijn gelukkig nog goed verkrijgbaar en hebben bovendien ook nog een zeer gunstige prijs. Bij deze serie moet je wel rekening houden dat zodra de volgende lijn iPhones uitkomt, de iPhone 4S niet meer te koop is. Logisch vervolg is dan dat de iPhone hoesjes voor de 4S ietwat later ook van de markt verdwijnen.

Hoesje iphone 5

Het hoesje voor de iPhone 5 is groter dan de iPhone 4S. Het is een nieuwer model, waar hierdoor een nieuw iPhone hoesje gevraagd wordt. Het voordeel van de iPhone 5 is dat deze beter krasbestendig is dan zijn voorganger, de iPhone 4S.

Hoesje iPhone 6

Voor de iPhone 6 zijn er nog maar een beperkt aantal hoesjes te verkrijgen, omdat deze nog geen maand op de markt is in Nederland. Dit zal spoedig gaan veranderen, doordat de abonnementprijzen in vergelijking met de voorgangers iPhone 4s en iPhone 5 een stuk lager liggen.

Conclusie

Een hoesje iPhone 4S is nu nog goed aan te schaffen. Let wel: in de toekomst zal het lastiger zijn om deze te kopen. Zodoende moet u goed afwegen of u het nu noodzakelijk vindt om er een te kopen of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *