Mobiele telefoons aanschaffen bij een sim only abonnement

Mobiele telefoons aanschaffen bij een sim only abonnement   

Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, zit er geen mobiele telefoon bij een sim only abonnement inbegrepen. Als gevolg hiervan zijn de maandelijkse kosten voor een sim only abonnement over het algemeen veel lager. Om een sim only abonnement te kunnen gebruiken kun je een oude telefoon (bijvoorbeeld van een vorig abonnement) blijven gebruiken, of een nieuw los toestel aanschaffen. Er zijn verschillende mogelijkheden in dit geval: een tweedehands telefoon, een refurbished mobiele telefoon en volledig nieuwe mobiele telefoons. Het is van verschillende aspecten afhankelijk wat in dit geval de beste optie voor u is. Wilt u bijvoorbeeld een relatief oude telefoon, of geeft u de voorkeur aan een mobiele telefoon die voorzien is van de laatste technologische ontwikkelingen?

Een nieuwe telefoon voor een lage prijs

Een van de manieren om een relatief nieuwe mobiele telefoon aan te schaffen voor een lage prijs, is door te kiezen voor een refurbished telefoon. Er zijn in Nederland verschillende aanbieders van refurbished mobiele telefoons, waarmee je vaak al snel enkele tientjes tot zelfs honderd euro kunt besparen op het toestel. Een refurbished mobiele telefoon is enigszins te vergelijken met een tweedehands model, met het verschil dat het toestel in dit geval volledig voor u is nagekeken. Daarbij wordt de accu van het toestel vaak vervangen, zodat u ervan verzekerd bent dat het toestel nog een lange tijd mee zal gaan.

Losse mobiele telefoons kopen

Naast de mogelijkheid om een refurbished telefoon te kopen, kunt u ook kiezen voor een nieuwe mobiele telefoon. Koop uw telefoon in een elektronica- of telecomwinkel bij u in de buurt, waar vaak verschillende modellen worden aangeboden. U kunt kiezen voor een relatief oud model die erg degelijk is, of juist een erg moderne telefoon aanschaffen met een groot intern geheugen, een zeer goede camera, enzovoorts. Het is afhankelijk van uw gebruik, welke telefoon het geschiktst is.