Wat kunnen we verwachten van de nieuwe iPhone 7?

Op het jaarlijkse Apple event, maakt Apple elk jaar haar nieuwste iPhone bekend. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Dit jaar zal Apple de iPhone 7 gaan presenteren. Tijdens deze presentatie zal Apple haar nieuwste smartphone laten zien en daarnaast zullen alle specificaties aan bod komen. Op dit moment zijn er al foto’s van de nieuwe iPhone 7 uitgelekt. Ook gaan er natuurlijk al behoorlijk wat geruchten rond. Zo is het voor iedereen al mogelijk om een beeld van de iPhone 7 te creëren. Op de uitgelekte foto’s is in ieder geval te zien dat de iPhone 7 zal gaan beschikken over een vernieuwde homeknop.

Force Touch homeknop

Een nieuwe toevoeging aan de iPhone 7 is al uitgelekt, namelijk een Force Touch homeknop. Door de Force Touch hoeft de homeknop niet meer ingedrukt te worden, maar kan deze door middel van een trilling worden bediend. Een aanraking is dus al voldoende. Een groot voordeel van deze nieuwe Force Touch homeknop is, dat deze homeknop plat is en niet ingedrukt kan worden. Hierdoor is het ook niet meer mogelijk, dat er water in het toestel kan gaan komen. Hierdoor zou de iPhone 7 dus ook waterdicht kunnen gaan worden.

Natuurlijk gaan er nog veel meer geruchten rond, rondom het nieuwste toestel van Apple. Zo zou het design niet veel verschillen van de voorganger, de iPhone 6. Ook zal het nieuwste toestel waarschijnlijk weer in twee varianten worden uitgebracht. Daarnaast wordt er verwacht, dat het scherm dit keer geheel van saffierglas zal worden gemaakt. Apple zal ook de camera gaan verbeteren. Zo wordt er gesproken over een camera met dubbele lenzen en een verbeterde infraroodsensor. Zo kunnen foto’s makkelijker scherp worden gesteld en zullen deze beschikken over veel meer kwaliteit.