De nieuwe Samsung Galaxy S8

Begin van het jaar 2016 heeft Samsung de Samsung Galaxy S7 uitgebracht. Een populaire smartphone die de enorm populaire Galaxy lijn voorzet. De Samsung Galaxy S7 is dan ook erg goed ontvangen. Ondanks dat dit toestel nog niet zo lang geleden is uitgebracht, wordt er op dit moment al gesproken over de mogelijke opvolger, de Samsung Galaxy S8. Begin volgend jaar zal Samsung waarschijnlijk weer een nieuwe smartphone uit gaan brengen en de verwachting zijn dat deze dus de naam Samsung Galaxy S8 zal gaan krijgen.

Op dit moment gaan er al behoorlijk wat geruchten rond en deze willen wij natuurlijk graag met u delen. Zo gaan er geruchten over een vernieuwd beeldscherm. Zo zal de Samsung Galaxy S8 gaan beschikken over een scherm met een 4K UHD resolutie. Dit zou betekenen dat het beeldscherm zal gaan beschikken over maar liefst 3840 x 2160 pixels. Het scherm zal dus een hele hoge schermresolutie gaan krijgen. Natuurlijk zal het scherm daarnaast ook van het type super AMOLED zijn. Even geleden heeft Samsung al een scherm gedemonstreerd met deze 4K UHD resolutie. Het is dus helemaal niet zo gek, dat dit gerucht rondgaat.

Een ander gerucht dat rondgaat, is dat de Samsung Galaxy S8 waarschijnlijk zal worden voorzien van Smart Glow. Smart Glow is een lichtgevende en oplichtende ring, die zich rond de camera aan de achterzijde van het toestel bevindt. Deze ring zal gaan oplichten bij berichten, inkomende oproepen en als de batterij bijna leeg is. De verwachting is dat Smart Glow nog veel meer functies zal gaan krijgen. Wanneer het nieuwe vlaggenschip van Samsung op de markt komet en wat deze moet gaan kosten met abonnement of los is nog niet bekend gemaakt. De verwachting is dat de prijs ongveeer hetzelfde zal zijn als zijn voorgangers.

Bron: https://www.smartphoneclub.com/samsung/galaxy-s8/